Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés menete

Amennyiben Vevő megrendel egy terméket (a jelen szerződés szabályai szerint a kiszállítási díj a Vásárlót terheli) és bármilyen okból visszaküldi Vállalkozónak azt, a szállítási díj a következők szerint alakul:

  • Amennyiben Vevő önhibáján kívüli okból cserét kér: az ismételt kiszállítási díj a Vállalkozót terheli.
  • Amennyiben Vásárló pénzvisszafizetést kér: a számlában szereplő végösszeg, azaz a vételár és a kiszállítási díj visszatérítésre kerül, a termék visszaküldési díja a Vevőt terheli.
  • Amennyiben a Vállalkozó tévedésből nem azt a terméket küldi el a Vevőnek, amelyet kiválasztott és megrendelt, úgy Vállalkozó fizeti az oda- és visszaszállítás díját is.
  • Rendelés összevonása esetén, amennyiben 1 csomagban kér több időpontban leadott megrendelést a Vevő, és amennyiben Vállalkozó még nem postázta a küldeményt: bármikor összevonható több rendelés, egy szállítási költséggel kerülnek a termékek postázásra.

Vevő köteles a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés Vállalkozó részére történő megküldésétől számított legkésőbb 14 napon belül visszaküldeni.

Vevő akkor tartja be a határidőt, ha a 14 napos időszak letelte előtt visszaküldi a terméket a Vállalkozó részére. A Vállalkozónak nem áll módjában utánvétes csomagot átvenni!

FONTOS!

A visszaküldött terméknek a Vállalkozó által történő beazonosításhoz rendelkeznie kell a hozzá tartozó minőségjeggyel vagy címkével. Ennek hiányában a Vállalkozónak nem áll módjában visszatéríteni a termék vételárát, illetve a kiszállítás díját figyelemmel arra, hogy nem lesz egyértelműen beazonosítható, hogy az adott termék a donnamoda.hu webáruházban került megvásárlásra.

Erre figyelemmel Vállalkozó ezúton is kéri a Vevőt, hogy amennyiben el kíván állni a vásárlástól, úgy a lehetőség szerint minden olyan iratot, számlát, csomagolóanyagot egyéb tartozékot küldjön vissza a Vállalkozó részére, amely megkönnyíti a termék és a vásárlás beazonosítását, illetve a felek közötti elszámolást.

Amennyiben Vevő meggondolja magát, és másik terméket szeretne inkább vásárolni:

  • Ha Vállalkozó még nem postázta a csomagot, kicseréli a terméket.
  • Ha Vállalkozó már postázta a csomagot, akkor a Vásárló viseli az összes (csomagonként számolt) kiszállítási díjat.